Tel. 0515-543064 / 06-10504141

Genieten van rust en ruimte

Home

Ligging

Foto’s

Welkom

Slapen in It Heidenskip is genieten van rust en ruimte in de vrije Friese natuur. Wij hebben een vakantiehuisje en een Bed & Breakfast gelegen in de landerijen tussen de Friese meren en het IJsselmeer. Op ons erf is een speelplaats en er lopen dieren rond zoals kippen, pony’s en een geit.


Vakantiehuisje

Ons vakantiehuisje is genaamd ‘Ursula,’ naar het klooster dat vroeger in de buurt gevestigd was. Dit zespersoons huisje heeft een fantastisch fraai uitzicht. In de verte kunt u de zeilboten zien varen over het Vliet richting Friese meren.

lees meer...


Bed and Breakfast / Logies en ontbijt

Een smaakvol ingericht éénkamerappartement. Voorzien van een tweepersoonsbed (lits jumeaux) en een compleet ingerichte eigen badkamer. Eventueel kan er een derde bed worden bijgeplaatst. Aan de tafel met drie

lees meer...


It Heidenskip

It Heidenskip is een klein dorp, gelegen onder het Elfstedenstadje Workum. It Heidenskip is o.a. bekend van het fierljeppen (polstok-verspringen), haar meervoudig wereld-kampioenen touwtrekken en het beroemde boek ‘De Oerpolder’ van schrijver Hylke Speerstra.

Friese meren

Onze accommodaties liggen tussen de Friese meren en het IJsselmeer. U geniet hier nog van schone lucht en ongerepte natuur. De waterrijke omgeving brengt een rijke flora en fauna voort. Daarnaast biedt de omgeving talloze recreatiemogelijkheden. Heerlijk wandelen,

lees meer...


Elfstedenroute

Friesland is o.a. beroemd door z’n 11-steden-tochten. Enkele Friese steden liggen op wandel- en fietsafstand. Met name in het voorjaar wordt hier ‘De tocht der tochten’ verreden op o.a.de fiets, per step, per kano, met de motor en met historische auto’s.


Foto’s

Op de fotopagina krijgt u een goede indruk van uw verblijf en de omgeving. Bekijkt u ons vakantiehuisje, de B&B, It Heidenskip en tal van zaken uit de directe omgeving. Kiest u een album om de foto’s te vergroten, of bekijkt u de diavoostellingen.

lees meer...

Recensies

Leest u hier wat anderen van hun verblijf bij Slapen in It Heidenskip vonden en hun persoonlijke ervaringen.

lees meer...


Prijzen

Slapen in It Heidenskip hanteert aantrekkelijke tarieven voor het verblijf in het huisje of de Bêd & Brochje / Logies met ontbijt. Lees meer voor onze huidige tarieven.

lees meer...

Gratis WIFI

In uw verblijf en op ons gehele erf, maakt u gratis gebruik van onze snelle WIFI verbinding-en. Zodat u ook hier altijd online bent.
Nieuws: volg ons op Twitter!

  Home       Vakantiehuisje       Bed and Breakfast       Foto’s       Recensies       Prijzen       Links       Contact